PIKNIK ** PIKNIK ** PIKNIK !!!

Přátelé! Vymysleli jsme v kolegiu společku Jinak událost, která se stane 3. června tohoto roku v jihlavském parku a bude to „Piknik na Keťásku“! Obrázky zavěšené mezi stromy,  divadélko pro radost, poválení na dece, stánky s čímkoli legálním, muzika DIY, multikulti, zvukové mládí, záblesky štěstí mezi stromy, útulný tunel nablízku, nirvana a možná i déšť. Začátek cca 13 hodin, konec žádný. Nenechme se bavit, bavme (se) sami. Každý je vítán! Jdete do toho s námi? Pište, nadávajte, mudrujte. Těšíme se! Vysílám zde tuto první signální a špionážní raketku! Dejte vědět, zda by se vám taková akce líbila a byli byste ochotni se pasivně, ale hlavně aktivně zúčastnit, přijít se ukázat (s něčím i bez) sobě i ostatním pro radost. Idea je, že si ten piknik uspořádáme sami sobě a všem. Ženy a děti a starci, chlapci. TAK CO??

Budeme rádi za jakoukoliv reakci a jsme připraveni zodpovědět nezodpověditelné. Dejte archivovat vína a sýry, vybavte se slunečníky a dobrou náladou, Jihlava bude opět na kolenou!august14@seznam.cz nebo lukascerny@centrum.cz

15895226_1399572373394717_5798531107477258770_n

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je zuzana obecná. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Komentáře nejsou povoleny.